Concert solidari d'El Pot Petit el 17 de juliol a benefici dels 'nens bombolla'

Última revisió 14-07-2021 10:54
17/06/2021

La Regidoria de Cultura ha presentat aquest matí en roda de premsa el concert solidari d'El Pot Petit a benefici de la BCN PID Foundation, una iniciativa d’un grup de professionals dedicats a l’atenció pediàtrica de les Immunodeficiències Primàries (IDP) i les seves complicacions infeccioses, que se celebrarà al Parc Francesc Macià el pròxim 17 de juliol. El preu de l'entrada és de 3 euros i es poden comprar a partir d'avui a les 16 h. 

El concert d'El Pot Petit es farà a l'amfiteatre del Francesc Macià a les 20 h. Se seguiran totes les mesures de prevenció de la pandèmia i l'aforament serà de 550 persones. Les entrades es poden adquirir a partir d'aquesta mateixa tarda a entrapolis.com En cas de pluja, el concert es farà a la pista polivalent. 

La regidora de Cultura, Lurdes Borrell, ha presentat aquest matí el concert solidari, acompanyada d'Andrea Martín, membre del patronat de la BCN PID Foundation i doctora Pediatra de la Unitat pediàtrica d’Immunologia i Patologia Infecciosa de l’Hospital Vall d’Hebron; Laura López, coordinadora del projecte Psicosocial de la BCN PID Foundation i psicòloga de la Unitat pediàtrica d’Immunologia i Patologia Infecciosa de l’Hospital Vall d’Hebron; i Josep Grima, codirector artístic d'ART Produccions. La doctora Andrea Martín ha agraït el suport de l'Ajuntament de Malgrat i que hagi triat la fundació per col·laborar-hi. Ha explicat que un de cada 2.000 infants neixen amb immunodeficiències primàries. La psicòloga Laura López ha explicat els projectes que es porten a terme des de la fundació per acompanyar els pacients i les seves famílies en la malaltia. 

La  BCN PID Foundation té com a objectius promoure el coneixement, estudi, investigació i difusió de les IDP i les complicacions d’etiologia infecciosa que es puguin presentar en els pacients pediàtrics afectes. També promou  l’atenció integral dels pacients pediàtrics afectats de IDP, per tal de millorar la seva qualitat de vida, mitjançant accions avançades d’assessoria clínica, investigació, educació, promoció i assistència psicosocial als pacients i els seus familiars. La BCN PID Foundation  dóna un suport a les IDPs per a afavorir el seu coneixement en la societat, la investigació i la cura dels pacients i els seus familiars. La BCN PID Foundation trella perquè les persones amb aquesta malaltia tinguin la millor qualitat de vida durant l'evolució de la mateixa i intentar afavorir tot tipus de suports socials per aconseguir-la. La fundació inverteix la major part dels recursos en programes d'actuació. 

Lurdes Borrell ha detallat que el dia del concert també es podran fer donatius per a la fundació. 

 

Més informació sobre la BCN PID Foundation

Una imatge de la presentació aquest matí. Foto: AjMalgrat.
Una imatge de la presentació aquest matí. Foto: AjMalgrat.