Commemoració del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones, demà dimecres

Última revisió 14-01-2020 16:02
27/05/2008

Les regidories d'Acció Social i Ciutadania i la Regidoria de Salut Comunitària de l'Ajuntament de Malgrat de Mar organitzen demà dimecres 28 de maig diferents activitats per commemorar el dia d'Acció per a la Salut de les Dones.

La primera activitat és un taller de prevenció dels transtorns músculo-esquelètics de la dona, que porta per títol "Com conèixer i tenir cura del nostre cos". El taller anirà a càrrec de Magda Cervera, terapeuta corporal del Programa Dones Salut i Qualitat de Vida del Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS), i per participar-hi calia fer una inscripció prèvia. El taller es portarà a terme de 15.15 a 16.45 h al Centre Cívic de La Immaculada. Cal portar roba còmoda, ja que el taller serà teòric i pràctic.
><br> Una altra de les activitats és una conferència dins el cicle "Tardes de salut" sobre les vacunes i les dones, que tractarà sobre "La vacuna del virus del papiloma humà" a càrrec de personal del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Malgrat. La conferència tindrà lloc a les 18.30 h al Centre Cultural.
><br> Coincidint amb aquesta commemoració, les dues regidories també han penjat a l'apartat de l'Enquesta d'aquesta plana un qüestionari.
><br>
><br>Per participar a l'enquesta: Dia d'Acció per a la Salut de les Dones
><br
><br> Si cliqueu el document adjunt podreu tenir més informació i curiositats.

Commemoració del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones
Commemoració del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones