Commemoració del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones, demà dijous

Última revisió 14-01-2020 15:57
27/05/2009

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania commemora demà dijous el Dia d'Acció per a la Salut de les Dones amb l'espectacle "Pes zero" a càrrec de la companyia ArteCreciente sobre els estereotips de bellesa imperants.

Aquest espectacle, en format teatre-fòrum, convida a la reflexió sobre si dones i homes tenen la mateixa pressió envers els estereoptips de bellesa establerts. La Regidoria de Salut Comunitària col·labora amb aquesta activitat. L'espectacle, que és gratuït i obert a tothom, començarà a les 19 h al Centre Cultural.

Acció Social i Ciutadania ha organitzat a més altres activitats per comemmorar el Dia d'Acció per a la Salut de les Dones, com l'exposició Dones de ciència".Aquesta mostra pretén reconèixer les aportacions que han fet les primeres dones científiques i tècniques. Unes dones que, des de les seves posicions, van transformar les fronteres dels espais tradicionalment assignats a dones i homes. Aquesta exposició restarà oberta fins demà dijous al Centre Cultural. L'accés és gratuït i es pot visitar del 17 al 20 h.

El programa d'activitats també inclou el seminari "Prou! Aprenem a gestionar l'estrés" a càrrec d'Anna Maria Vidal. El seminari, que és gratuït, s'imparteix els dies 25 de maig, i 1 i 8 de juny de 18 a 20.30 h a l'Oficina Local d'Habitatge.

Commemoració del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones
Commemoració del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones