Comencen a instal·lar els llums de Nadal, que s'encendran el 2 de desembre

Última revisió 30-10-2023 12:37
30/10/2023

Els llums ornamentals de Nadal ja llueixen per alguns carrers del poble. La tradicional encesa de llums de Nadal està prevista per al 2 de desembre. Entre les novetats, destaca que enguany es guarniran les Peixateries Velles, el tram de l'avinguda Costa Brava entre Verge de Montserrat i Zenòbia Camprubí, i avinguda del Carme i la plaça de Joaquim Ruyra, entre altres. 

Els ornaments de Nadal es col·locaran a la plaça de les Mines de Can Palomeres, rotonda del barri de Can Palomeres, tram de l'avinguda Costa Brava, avinguda Tarragona, plaça de l'Àncora i avinguda del Bon Pastor fins a Ramon Turró, rotonda de davant de Can Palomo, carrer d'en Fonlladosa, del Carme, façana de l'edifici de l'Ajuntament, tram del Sant Esteve entre la plaça de l'Àncora i carrer de les Escoles, Passada des del Camí Nou fins a la plaça de Josep Anselm Clavé, Desclapers, plaça de l'Església, carrer de Mar, Parc de Can Campassol, Parc del Castell, rotonda del Centre Cívic, plaça Joaquim Ruyra, plaça de Pere III, avinguda del Carme, avinguda Mediterrània i rotonda dels carrers Pirineus, Tramuntana, Segre i Canigó. 

La novetat és que s'il·luminarà amb els ornaments nadalencs la rotonda de l'avinguda de la Costa Brava de davant del CAP i també l'entrada al municipi de l'N-II en sentit Barcelona-Girona.

La Regidoria de Comerç farà l'acte simbòlic d'encesa el dissabte 2 de desembre. Els llums de Nadal s'apagaran la nit del dia de Reis, el 6 de gener.

Llums de Nadal al carrer Ramon Turró
Imatge d'aquest matí dels llums de Nadal instal·lats al carrer de Ramon Turró. Foto: AjMalgrat.