Aprovat el projecte de millora del clavegueram del carrer Indústria

Última revisió 31-07-2020 12:38
31/07/2020

La Junta de Govern Local va aprovar ahir al migdia el projecte de millora del clavegueram del carrer de la Indústria.  Es preveu la renovació de la xarxa d'aigües pluvials de l'Indústria i un tram del Camí del Pla, entre Indústria i l'avinguda Mediterrània. 

La proposta, que ha estat redactada per Dba Fuxe Estudios y Proyectos SL per encàrrec de la Diputació de Barcelona, consisteix en renovar la xarxar d'aigües pluvials del carrer de la Indústria i un tram del Camí del Pla, entre Indústria i l'avinguda Mediterrània, pel fet que quan plou la canonada actual no absorbeix i l'aigua s'acumula a la cantonada amb el carrer de Girona. L'actual col·lector d'aigües pluvials se substituirà per un de 800 mm de diàmetre. Aquest canvi suposarà que la xarxa d'aiguës pluvials passarà a tenir més capacitat i permetrà solucionar el problema d'acumulació d'aigua a la cantonada del carrer de la Indústria amb el de Girona. 

Es preveu que les obres de millora de la xarxa de clavegueram tinguin un cost de 290.997,62 euros i un termini d'execució d'uns 4 mesos, un cop es licitin. 

 

Altres acords de la junta

La Junta de Govern Local també va aprovar ahir donar el vistiplau a les obres que l'empresa Aigües Potables de Malgrat SA va efectuar durant els anys 2018 i 2019.