Aprovat el projecte de millora de la plaça Pere III

Última revisió 13-08-2020 15:16
13/08/2020

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest migdia la memòria valorada de les obres de millora de la plaça Pere III, situada a la cantonada de l'avinguda del Carme amb el carrer de l'Abat Oliba. 

La millora de la plaça preveu ordenar l'espai perquè es pugui aprofitar més bé i crear noves zones de jardineria i d'arbres,a més, es renovarà el mobiliari urbà. També es crearà el drenatge de l'aigües de pluja i sistema de reg automatitzat. Es renovaran els jocs infantils i es col·locaran uns nous, adreçats a nens i nenes de 0 a 4 anys. La plaça serà condicionada per eliminar barreres i que sigui accessible per a les persones que pateixen mobilitat reduïda. Una altra de les millores és que s'eliminarà la pista de formigó. 

Es preveu que les obres tinguin un cost de 74.242,66 euros i un cop adjudicades, tenen un termini d'execució de 2 mesos. 

L'alcalde, Joan Mercader, ha explicat que fa temps que s'ha estat treballant en aquesta millora de la plaça. "Es farà una renovació important, una de les millores més destacades serà l'espai dels jocs infantils", ha detallat l'alcalde. També ha apuntat que paral·lelament amb l'obra de la plaça també es milloraran els dos passos de vianants, que passaran a ser adaptats i accessibles.