Aprovada la memòria per renovar els vestuaris del pavelló i la piscina de l'avinguda Tarragona

Última revisió 19-12-2022 11:50
19/12/2022

La Junta de Govern Local va aprovar dijous passat la memòria valorada per renovar els vestuaris de la piscina municipal i del pavelló d'esports de l'avinguda Tarragona. Es calcula que el pressupost per fer nous aquests vestuaris, que tenen 38 anys i estan en molt mal estat, ascendeix a 478.273,64 euros. La previsió és que les obres s'iniciïn durant el primer trimestre de 2023. 

La remodelació serà total. S'enderrocaran els vestuaris i serveis existents i es construirà una zona nova. S'ha trobat una distribució que sigui pràctica alhora per als usuaris del Pavelló Municipal d'Esports i de la piscina municipal.

S'hi faran uns lavabos de usuaris piscina nous, una zona de farmaciola, 4 vestidors per als usuaris del pavelló, 2 espais per a àrbitres, 1 vestidor grupal per a la piscina i un espai destinat a tasques d'administració. Es mantindrà l'espai existent de magatzemi sala instal.lacions, que també seran renovades. En total, es remodelarà un espai de 296,75 metres quadrats. També es preveu instal·lar plaques solars i renovar els sistemes d'aigua, electricitat, ventilació i enllumenat. 

La remodelació inclourà també altres millores com la supressió barreres arquitectòniques, la sostenibilitat ambiental i l'econòmica i la utilització de materials reciclats, entre d'altres. 

El termini d'execució de les obres serà de sis mesos, aproximadament. 

Memòria renovació vestuaris pavelló avinguda Tarragona
Plànol de la renovació dels vestuaris de la piscina i pavelló municipals de l'avinguda Tarragona. Foto: AjMalgrat.