Adrià Soler guanya el premi local dels Treballs de Recerca amb un 'escape town' basat en la història de Malgrat

Última revisió 19-07-2021 14:07
16/07/2021

La Regidoria d'Educació ha lliurat aquesta tarda els 17ens Premis Treballs de Recerca durant un acte, celebrat als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala. El premi local ha estat per a Adrià Soler, alumne de l'Institut Ramon Turró i Darder per un treball que porta per títol “És possible crear un escape town basat en la història de la Vila de Malgrat?”.

Els guanyadors d’aquesta edició són els següents:

 • Laia Juvé de l’Institut Ramon Turró i Darder per “Qualitat de les aigües de bany a les platges de Malgrat”       
 • Ariadna Arévalo de l’Institut Ramon Turró i Darder per “La resistència microbiana causada per la contaminació del sòl del Maresme mitjançant els fems naturals”
 • Júlia Molas de l’Institut Ramon Turró i Darder per “Quins efectes provoca el Red Bull en el desenvolupament de la Drosophila Melanogaster?”     
 • Lluís Tagua de l’Escola Vedruna per “Les teories anarco-trans, bolleres, mariques i desviades”
 • Miquel Llobera de l’Escola Vedruna per “L'espectrografia astronòmica”
 • Adrià Soler de l’Institut Ramon Turró i Darder, guanyador del premi local per “És possible crear un escape town basat en la història de la Vila de Malgrat?”

Els finalistes d'aquesta edició han estat: 

 • Marc Pera de l’Institut Ramon Turró i Darder per “It is a matter of motivation the educational system in Catalonia and the us”
 • Jorgina Silva de l’Institut Ramon Turró i Darder per “Som com ens fem veure a les xarxes socials?”
 • Alba Pastrana de l’Escola Vedruna per “Cafè, tants misteris en quatre lletres”
 • Neus Artigas de l’Escola Vedruna per “Entre costures d'època”
 • Tomás Hinojosa de l’Escola Vedruna, finalista del premi local, per “Ona Malgrat 2.0. Re-evolució de la ràdio de sempre i per sempre”

L'acte de lliurament dels premis d'aquesta tarda ha estat presidit per l'alcalde, Joan Mercader, la regidora d'Educació, Lurdes Borrell, la directora de Secundària de l'Escola Vedruna, Mònica Herberg, el director de l'Institut Ramon Turró i Darder, Jaume Carles, el president de l'AMPA de l'Institut Ramon Turró, Marc Pons i el president de l'AMPA de l'Escola Vedruna, Ivan del Río. també hi ha assistit el primer tinent d'alcalde, Jofre Serret, i la regidora Ester Martínez, així com familiars i professorat dels dos centres. 

Els Premis Treballs de Recerca van néixer amb l'objectiu de premiar i donar a conèixer la tasca dels alumnes de Batxillerat dels centres educatius de Malgrat de Mar, i alhora reconèixer l'esforç, la feina ben feta i l'excel·lència acadèmica. A la categoria local, hi participen els treballs que fomenten l'estudi i el coneixement del poble. Aquesta iniciativa de la Regidoria d'Educació compta amb el suport de les AMPA de l'Institut Ramon Turró i Darder i de l'Escola Vedruna.