Adjudiquen les obres per arranjar el tram pendent del vial que uneix Camí del Pla amb el de la Pomereda

Última revisió 12-04-2021 13:10
12/04/2021

La Junta de Govern Local va aprovar dijous l'adjudicació de les obres de millora de la meitat pendent d'arranjar del camí de la zona agrícola que uneix el Camí del Pla amb el Camí de la Pomereda. L'altra metitat de l'accés va ser arranjat el passat mes de desembre. El camí estava en molt mal estat i els pagesos havien reclamat la millora des de feia temps. 

Les obres consisteixen en arranjar aquest camí, que va en direcció mar fins a la part posterior dels càmpings, en el punt on travessa el rec Viver. Els treballs consistiran a tapar els sots que hi ha i estendre a sobre una capa de tot-ú i compactar-ho amb la idea de fer un camí més transitable. Ara es completa els 405 metres linials de camí, pendents. Les obres les portarà a terme l'empresa Excavacions Bermúdez SL per un import de 5.248,98 euros. 

Durant el passat mes de desembre, es van arranjar els altres 410 metres del camí. L'Ajuntament compta amb una subvenció bianual de la Diputació de Barcelona de 12.000 euros per pagar les dues obres.