Adjudicats l'enllumenat i els arbres del nou Passeig Marítim

Última revisió 10-12-2020 13:26
10/12/2020

La Junta de Govern Local de la setmana passada va adjudicar les treballs d'instal·lació d'enllumenat públic a la primera fase de les obres de remodelació del Passeig Marítim. L'enllumenat no havia estat completat ni legalitzat i actualment funciona amb enllumenat ja existent i sense legalitzar. També es va aprovar la compra dels 117 arbres que ara es plantaran en aquest nou tram de passeig. 

La instal·lació de l'enllumenat públic en el nou tram del Passeig Marítim no ha estat completada ni legalitzada, i actualment funciona amb l’enllumenat existent i sense legalitzar. L'empresa contractista que va fer les obres de remodelació, Rogasa SAU, ha manifestat que no acabarà la instal·lació d’enllumenat públic, principalment perquè no està d’acord amb els preus contradictoris aprovats i no ho executarà. Per tant, és necessari completar l’enllumenat públic, alimentar elèctricament aquest des del nou quadre de maniobra i legalitzar la instal·lació al Departament d’Indústria corresponent, per tal de tenir la instal·lació d’enllumenat públic en correctes condicions de seguretat i de legalitat.

La Junta va adjudicar dijous passat a l'empresa SECE SA, els treballs d’instal·lació d’enllumenat públic que no ha estat completada ni legalitzada en la primera fase del Passeig Marítim per un import de 12.915,42 euros.

 

Compra dels arbres del nou Passeig Marítim

Per altra part, la Junta també va adjudicar la compra de 117 arbres de diferents espècies, diferents formats d'arrels i de diferents forma a l'empresa Parkinsonia SL per un import de 17.394,75 euros per al nou tram de Passeig Marítim. Els arbres es plantaran aquest mes de desembre.