Adjudicats els treballs per arranjar la claraboia del pavelló municipal de l'avinguda Tarragona

Última revisió 29-01-2021 13:56
29/01/2021

La Junta de Govern Local va adjudicar ahir dijous al migdia els treballs d'arranjament de la claraboia del pavelló municipal d'esports de l'avinguda Tarragona. 

La claraboia del sostre del pavelló forma part d'un sistema d'emergència en cas d'incendi de les instal·lacions esportives. Hi ha un sistema de vidres de grans dimensions -uns 4 metres quadrats cadascun- que en cas de foc, s'obren automàticament perquè fum i gasos puguin sortir a l'exterior. Alguns d'aquests vidres estan esquerdats -fet provocat per les inclemències del temps- i això fa que quan plou l'aigua caigui sobre la part central de la pista. A més, alguns dels mecanismes que fan funcionar el sistema d'emergència en cas d'incendi no funcionen bé. Per això, la Junta de Govern d'ahir va adjudicar els treballs per reparar aquestes deficiències a l'empresa Colt España SA, que és la mateixa que va assumir la instal·lació del sistema d'emergència. 

El treballs de reparació tenen un cost d'11.102,96 euros. 

 

Altres acords

La Junta de Govern Local també va acceptació de l'ajut de la Diputació de Barcelona Programa específic Treball, Talent i Tecnologia per un import de 38.886,64 euros. Es tracta d'un projecte conjunt amb Calella i que té com a objectiu potenciar la tecnologia, el desenvolupament competencial, així com el creixement sostenible i competitiu de les empreses i agents de la cadena de valor de l'alimentació i la restauració. 

També es va aprovar la pròrroga del conveni d'encàrrec de gestió entre el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament per a la contractació conjunta del Servei de Mobilitat Internacional per a Joves del Maresme. Aquest acord va néixer l'any 2017 i des de llavors es va prorrogant. Per a l'Ajuntament suposa una despesa de 986,01 euros per a aquest 2021.