790 nenes i nens fan seu el carrer avui, Dia Europeu sense Cotxes

Última revisió 22-09-2021 12:24
22/09/2021

790 nenes i nens de les cinc escoles de Primària del poble han participat aquest matí a l'activitat "Al carrer tots hi pintem!", organitzada per la Regidoria de Medi Ambient des de fa 14 anys per celebrar avui dimecres el Dia Europeu Sense Cotxes. La mainada ha pres el carrer aquest matí, lliure de cotxes, per pintar i gaudir d'un espai més net, sense fums. 

Tots els centres educatius de Primària de Malgrat de Mar han participar en l'activitat organitzada per la Regidoria de Medi Ambient. En el cas de l'Escola Mare de Déu de Montserrat tots els alumnes del centre han pres part en el "Al carrer tots hi pintem!" i el Fonlladosa fins a 4t. En la resta d'escoles, Marià Cubí, Vedruna i Sant Pere Chanel, els alumnes participants han estat del cicle d'Infantil. 

La Regidoria de Medi Ambient celebra des de fa 21 anys la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.