550 nenes i nens participen avui en la celebració de Santa Cecília, patrona de la música

Última revisió 24-11-2023 09:52
24/11/2023

La Regidoria d'Educació organitza aquest matí la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, amb la participació de 550 nenes i nens de 1r, 3r, i 5è de Primària de totes les escoles de Malgrat de Mar. La música avui sona a les Peixateries Velles, els Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala i el Parc de Can Campassol. 

La Regidoria d'Educació fa deu anys que organitza, conjuntament amb totes les escoles de Primària de Malgrat de Mar, la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, que es commemora el 22 de novembre Dia Internacional de la Música. 

Els alumnes de 1r, 3r i 5è de les escoles Mare de Déu de Montserrat, Marià Cubí i Soler, Vedruna, Fonlladosa i Sant Pere Chanel-Maristes participen un any més en la celebració de Santa Cecília, que es farà aquest divendres. La mainada recorre al llarg del matí les Peixateries Velles, els Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala i el Parc de Can Campassol que tornen a ser els escenaris d'aquesta celebració, que enguany també té com a fil conductor els viatges. 

Aquesta iniciativa de la Regidoria d'Educació, que compta amb la col·laboració de l'Aula de Música Contrapunt i dels mestres de música de les escoles de Malgrat, té com a objectiu donar a conèixer el so i la tècnica dels instruments a través d'altres nens i nenes d'edats similars, així com donar a conèixer el cant coral als alumnes. També vol fomentar els valors de l'esforç i el treball en equip entre l'alumnat, així com impulsar les activitats conjuntes entre les escoles del poble.

Imatge de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música.
Imatge de la celebració de Santa Cecília, patronat de la música, aquest matí a les Peixateries Velles. Foto: AjMalgrat.