50 m3 d'aigua estalviats en 5 equipaments públics durant les dues primeres setmanes de la Marató d'Estalvi Energètic

Última revisió 12-12-2019 23:10
16/02/2018

Els cinc equipaments de Malgrat de Mar que participen aquest mes a la Marató d'Estalvi Energètic han reduït significativament el consum d'aigua, electricitat i gas en les dues primeres setmanes. La Biblioteca La Cooperativa, les escoles Marià Cubí i Mare de Déu de Montserrat, el Pavelló Germans Margall i el Pavelló Municipal han estalviat conjuntament 50 m3 d'aigua, 4.074 kW/h d'electricitat i 281 m3 de gas respecte el seu consum habitual dels mesos de febrer anteriors.

Pel que fa a l'aigua, el Pavelló i les Piscines municipals van estalviar 16 m3durant la primera setmana de febrer, una xifra que suposa l'estalvi d'un 59,26% del seu consum habitual. El Pavelló Germans Margall, per la seva part, ha reduït aquesta última setmana 12 m3 el consum d'aigua, estalviant així un 33,33%.

També el Pavelló Germans Margall ha estalviat més de 1.720 kW/hd'electricitat cada setmana, assolint així la xifra de més d'un 49% d'estalvi respecte el seu consum habitual. Aquesta última setmana, l'Escola Marià Cubí ha reduït en 341 kW/h el seu consum d'electricitat, mentre que l'Escola Mare de Déu de Montserrat n'ha estalviat 285 kW/h.

El Pavelló i les Piscines municipals han estalviat també més de 60 m3 de gas cada setmana, que signifiquen un estalvi de més del 44% per l'equipament. D'altra banda, l'Escola Marià Cubí ha reduït el seu consum un 11,71% aquesta darrera setmana, estalviant així fins a 82 m3 de gas.

La regidora de Medi Ambient, Mireia Castellà, ha valorat molt positivament els resultats de l'estalvi de les dues primeres setmanes. Castellà ha felicitat els usuaris i treballadors dels diferents equipaments i ha encoratjat a tothom a seguir millorant les xifres assolides de cara a les últimes setmanes de la Marató.