La Policia Local presenta als comerciants l'aplicació mòbil "botó vermell" per avisar d'emergències

Última revisió 12-12-2019 12:28
04/12/2019

La Policia Local de Malgrat ha fet una reunió informativa amb els comerciants del poble per explicar-los el nou servei gratuït d'alertes anomenat “Botó vermell” amb l'objectiu de millorar-los la seguretat i la prevenció. Els regidors de la Policia Local, Sergi Cardona, i de Promoció Econòmica, Ludwig Ivan Hasko, han assistit a la reunió informativa, que ha omplert la sala de plens de l'Ajutament aquest migdia.

Aquest servei consisteix en una aplicació per a telèfons mòbils -smartphones- que disposin de sistema Android, a través del qual prement únicament un botó s'envia missatge d'avís a la Policia Local. Automàticament, la Policia activa el protocol d'intervenció i en conseqüència, permet que es pugui actuar més ràpidament a l'establiment.

Fer ús d'aquest aplicatiu és totalment gratuït i només cal donar-se d'alta. Després la Policia Local fa una visita a l'establiment per fer la comprovació de dades i anotar els codis de seguretat per l'activació i desactivació del servei.

El regidor Sergi Cardona ha agraït la resposta dels comerciants davant aquesta iniciativa, així com també a l'anterior equip de govern -JXM, ERC, PDeCAT i CUP- per haver-lo iniciat.