Inici de temporada de platges i obertura del parc aquàtic inflable, aquest cap de setmana

Última revisió 16-06-2022 13:35
16/06/2022

L'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa la temporada d'estiu a les platges del poble aquest dissabte. La Regidoria de Platges informa que s'inicia la temporada estiuenca de platges amb l'entrada en funcionament de tots els serveis. El servei de vigilància engega aquest dissabte a les platges de Malgrat Centre i l'"Astillero" i l'1 de juliol ho farà a les de la Conca i la Punta de la Tordera. Entre les novetats d'enguany, hi ha els nous para-sols a l'"Astillero" i l'allargament de les passeres. El parc aquàtic entra en funcionament avui mateix. 

La temporada de platges d'enguany presenta com a principal novetat l'allargament de les passeres, en especial en els itineraris adaptats de la platja de l'"Astillero", que permeten ara arribar gairebé fins a l'aigua. En aquesta platja, també s'han col·locat sis nous para-sols. 

També està prevista la renovació de gran part de la senyalització que hi ha als accessos de tota la platja i la de les àrees protegides de vegetació psamòfila a la platja de la Conca. A més, en els pròxims dies es col·locaran noves passeres de fusta a la Platja de la Conca. 

El parc aquàtic entra avui dijous en funcionament. Aquesta atracció inflable té 1.000 metres quadrats i està situat a 50 metres de la platja. L'horari és de 10 h a 20 h i restarà obert fins a mitjans del mes de setembre. 

 

Servei de vigilància i socorrisme

Per altra part el servei de vigilància i socorrisme s'activa aquest dissabte a dues platges, Malgrat Centre i "Astillero", a les altres dues, la Conca i de la Tordera, a partir de l'1 de juliol. El calendari i els horaris són els següents:

  • Platja de l"'Astillero": diàriament des del 18 de juny a l'11 de setembre
  • Platja de Malgrat Centre: diàriament des del 18 de juny a l'11 de setembre
  • Platja de la Conca: diàriament des de l'1 de juliol al 31 d'agost.
  • Punta de la Tordera: diàriament des de l'1 de juliol al 31 d'agost.

L'horari és de dilluns a diumenge de 10 h a 18 h.

Per altra part, la platja de gossos és oberta amb tots els serveis -dutxa, rètols, passera i tanques- des del passat 1 d'abril. 

 

Platja de l'
Imatge d'ahir dels nous parasols a la Platja de l'"Astillero". Foto: AjMalgrat.