L'Ajuntament contracta 5 joves en pràctiques a través del Programa Garantia Juvenil

Última revisió 29-09-2021 15:11
29/09/2021

Quatre joves han començat a treballar avui dimecres, i un altre ho farà divendres, a diferents departaments de l'Ajuntament, contractats a través del programa europeu de Garantia Juvenil.

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció per contractar 5 joves d'entre 18 i 29 anys inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Els perfils que s'han contractat són una periodista de suport per a Ona Malgrat, una administrativa de suport al Servei Local d'Ocupació, una tècnica d'ocupació i formació, una administratiu/va de suport a Serveis Socials i un  tècnic de suport a projectes socioeducatius. 

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va presentar el 10 de juny a la Generalitat de Catalunya una petició de subvenció per a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya 2021, per un import de 55.000 euros i poder contractar a cinc persones joves menors de 30 anys beneficiaries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats al Servei d'Ocupació de Catalunya. El 29 de juliol l'Ajuntament de Malgrat va rebre la resolució de subvenció, per part de l'Àrea d'Ocupació Juvenil de la Generalitat de Catalunya, de 55.000€ per a la contractació de 5 persones joves en pràctiques, durant sis mesos a jornada completa, amb el cofinançament de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

L'alcalde, Joan Mercader, i la regidor d'Inserció Laboral, Cinzia Valbonesi, han donat la benvinguda als quatre joves que s'han incorporat avui.