Malgrat s'adhereix a l'Agenda Digital dels municipis de Catalunya

Última revisió 19-09-2023 10:51
18/09/2023

El ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat en la sessió ordinària de dijous passat l'adhesió de Malgrat de Mar a l'Agenda Digital dels municipis de Catalunya impulsada pel Consorci Localret. L'objectiu d'aquesta proposta és articular la transformació digital dels municipis de Catalunya, que permeti oferir uns serveis de major qualitat, eficiència en la gestió dels recursos públics i millora de la satisfacció de la ciutadania en la seva relació amb l’administració. 

L'Agenda Digital dels municipis de Catalunya vol ser un instrument promotor i facilitador per a la concreció d’estratègies, plans, i projectes de transformació digital de manera conjunta i compartida dels municipis. És un document que serveix d’agenda tipus per tal que els ajuntaments puguin elaborar la seva pròpia agenda digital.

L’Agenda també generarà espais de trobada, coordinació i priorització dels reptes i necessitats dels municipis per a la digitalització global dels pobles i ciutats. Aquest projecte va sorgir de la voluntat de construir consensos i compartir objectius comuns per facilitar el desplegament dels municipis digitals catalans. 

Tots els grups municipals del consistori malgratenc van votar a favor de l'adhesió a l'Agenda Digital. 

Agenda Digital dels municipis de Catalunya
Agenda Digital dels municipis de Catalunya. Foto: Consorci Localret.