Malgrat celebrarà els 50 anys de la biblioteca amb un acte el pròxim 30 d'abril

Última revisió 23-04-2021 14:56
23/04/2021

El servei de biblioteca de Malgrat va celebrar l’any passat els seus 50 anys d’història. La situació de la pandèmia no va permetre organitzar aquest aniversari, que es recupera enguany amb un acte que tindrà lloc el pròxim divendres 30 d’abril. La celebració inclourà la projecció d’un vídeo sobre aquests 50 anys d’història i una activitat a càrrec de l’escriptor i periodista Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell.

La biblioteca municipal de Malgrat va celebrar el 16 d’agost de l’any passat els seus 50 anys. El 16 d'agost de 1970 es va inaugurar la Biblioteca Popular al primer pis de l'escola pública Mare de Déu de Montserrat del carrer de les Escoles. L’1 d'abril de l’any passat també es van celebrar els 20 anys de l'estrena de La Cooperativa, un dels edificis més emblemàtics del poble, com a seu del servei de biblioteca.

La Regidoria de Cultura i la Biblioteca La Cooperativa han recuperat aquesta celebració pendent i han organitzat un acte per commemorar aquests 50 anys. Serà el pròxim divendres 30 d’abril a les 18 h a la pista polivalent del costat del Camp Municipal d’Esports, al carrer Josep Maria Folch i Torres. L’acte serà presentat per l'animador i xouman Pep Callau i inclourà la projecció d’un vídeo que la Biblioteca La Cooperativa ha realitzat per repassar aquests 50 anys d’història. A més, Màrius Serra i Roser Calafell oferiran l’activitat “La riquesa de la llengua, més vella que l’anar a peu”, adreçada per a curioses i curiosos d’entre 8 i 98 anys, que inclou un concurs d’”enigmàrius” i un premi.

Les persones interessades en assistir a l’acte de celebració dels 50 anys de la biblioteca han de reservar la seva entrada a entrapolis per les restriccions de seguretat i prevenció de la pandèmia de la COVID-19.

 

Imatge de la Biblioteca La Cooperativa. Foto: AjMalgrat.
Imatge de la Biblioteca La Cooperativa. Foto: AjMalgrat.