La piscina municipal tindrà nou paviment antilliscant aquest estiu

Última revisió 23-02-2021 11:36
23/02/2021

La Junta de Govern Local va aprovar dijous passat l'expedient de licitació del treballs de subsitució del terra de la piscina municipal de l'avinguda Tarragona. El paviment actual és molt lliscant i serà substituït per de més segur. 

El nou paviment té com uns quadradets petits sobresortints que fa que l’aigua quedi a sota i no es creï una làmina d’aigua continua que és el que feia lliscar.

El cost de les obres de renovació del terra es calcula en uns 59.985,75 euros. Dijous es va aprovar iniciar el procés de licitació i es calcula que en uns 2 mesos les obres estiguin en marxa. La voluntat del govern municipal és que aquest estiu la piscina municipal obri amb un nou paviment en condicions. 

 

Altres acords de junta

La junta de dijous també va aprovar l'expedient de contractació de la licitació dels treballs de seguiment i control de les obres corresponents al contracte de  concessió d’obra pública sobre la finca ubicada al carrer Roger de Flor cantonada amb el carrer d'Isaac Albéniz, que haurà de destinar a la promoció i explotació d’un edifici d’habitatges plurifamiliar, d’habitatge protegit –habitatge dotacional públic-, en règim de cessió d’ús i amb la qualificació d’habitatge amb protecció oficial destinat a l’arrendament de renda bàsica a 25 anys, amb un tipus de licitació de 65.340 euros.

També es va donar llum verd a l'adjudicació de l'explotació del bar-cafeteria del Parc de Can Campassol a Mireia López per un import de 750 euros mensuals. Aquesta va ser l'única proposta que es va presentar al procés de licitació d'aquest servei.