La mainada ocupa el carrer aquest matí per reivindicar el Dia Sense Cotxes

Última revisió 22-09-2023 12:17
22/09/2023

La Regidoria de Medi Ambient i els centres educatius de Malgrat de Mar han organitzat aquest matí l'activitat "Al carrer, tots hi pintem!" dins els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Aquesta proposta, que s'organitza des de fa setze anys, reivindica la prioritat del vianant davant del vehicle. La mainada ha ocupat el carrer davant dels centres educatius des de les 9:30 h i fins a les 12 h per pintar a terra, passejar o jugar. 950 nenes i nens han participat en l'activitat. 

En l'edició d'enguany de l'activitat "Al carrer, tots hi pintem!", han participat centres de totes les etapes educatives: llar d'infants Didú, Escola Marià Cubí, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Maristes Sant Pere Chanel, Escola Fonlladosa, Escola Vedruna i Institut Ramon Turró. 

Els actes programats per la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura continuaran aquesta tarda. De 17 h a 18 h a l'Arxiu Municipal, es farà una xerrada informativa sobre les comunitats energètiques, que aniran a càrrec de Som Energia, i a partir de les 18 h i fins a les 20 h, un taller participatiu per crear una comunitat energètica. 

 

 

Notícies relacionades:

Sessió informativa i taller participatiu per a la creació d'una comunitat energètica a Malgrat, demà

Actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, aquest divendres

Malgrat s'afegeix un any més a la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Dia Sense Cotxes
Imatge de l'activitat "Al carrer, tots hi pintem!" davant de l'Escola Chanel aquest matí. Foto: AjMalgrat.