Teatre d'humor amb Toni Albà, principal novetat de la festa major de Sant Nicolau

Última revisió 12-12-2019 10:50
28/11/2019

La Regidoria de Cultura ha presentat aquest matí el programa de la festa major de Sant Nicolau. Els actes el dimecres 4 de desembre i s'allargaran fins el dia 9. Una de les novetats més destacades és l'obra de teatre d'humor "Audiència I-Real" de Toni Albà.

La regidora de Cultura, Lurdes Borrell (JXCat-Malgrat ens Mou), ha explicat que teatre va ser una de les demandes recollides a l'enquesta que la seva àrea va fer després de la festa major de Sant Roc per valorar els actes i demanar propostes a la ciutadania. ""El teatre va ser una de les demandes expressades a l'enquesta que des de Cultura vam fer per conèixer les preferències de la ciutadania", ha detallat Lurdes Borrell. La regidora també ha destacat entre el programa el Sopar Popular d'entitats que tancarà la festa major de Sant Nicolau el dia 9 de desembre. "Aquest sopar és un agraïment per tot el fan i volem agrair aquesta tasca i dedicació que fan per les festes majors i al llarg de l'any i volem fer-ho en un ambient distès i festiu i que alhora ens permetin compartir experiències que ens poden enriquir a tots com a comunitat", ha manifestat la regidora de Cultura.

La jornada central de la festa major serà la del divendres 6 de desembre, diada de Sant Nicolau, que inclourà els actes més tradicionals com el Mercat de Sant Nicolau, la trobada de gegants, "La sopa de pedres", l'ofici, el Vermut Solidari, concert i ball de festa major i els versots i el correfoc.

Consulta aquí el programa de la festa major de Sant Nicolau 2019.

Teatre d'humor amb Toni Albà
Teatre d'humor amb Toni Albà