Obertes les inscripcions de les 2es Jornades de les Mines de Can Palomeres, que comptaran amb la participació d'un expert de l'Institut Pasteur de París

Última revisió 12-12-2019 23:17
19/04/2016

L'Ajuntament de Malgrat de Mar organitza les 2es Jornades de l'Espai Mines de Can Palomeres els dies 13 i 14 de maig. Les jornades tècniques enguany comptaran amb la participació del doctor Hervé Bourhy, director de Laboratori de l'Institut Pasteur de París, que parlarà de la importància de les mines de Can Palomeres en el estudis epidemiològics. Les jornades també inclouran una exposició de fotografies de Juli Cardona Girons sobre les mines i la projecció d'un documental del Museu de Ciències

L'objectiu de les Jornades de l'Espai Mines de Can Palomeres és donar a conèixer quin és l'estat de les actuacions que es realitzen en aquest entorn, així com promoure l'intercanvi d'experiències i de metodologia. Aquesta segona edició girarà al voltant de temàtiques històrico-culturals, epidemiològiques i de custòdia.

La segona edició de les jornades tècniques s'obrirà el divendres 13 de maig amb la inauguració de l'exposició Les mines de Can Palomeres. Una mirada, una mostra de fotografies de Juli Cardona Girons. Aquesta exposició es podrà visitar a la sala d'actes de l'Arxiu Municipal fins el 19 de juny. La jornada del dissabte 14 de maig comptarà amb la intervenció de l'arqueòleg Joan Llinàs que parlarà sobre l'estudi arqueològic de les Mines de Can Palomeres, que ha realitzat. També hi participarà Sergi Marí Pons, coordinador general de la Xarxa Custòdia del Territori de Catalunya, que tractarà en la seva ponència sobre La custòdia del territori: una eina de conservació de la natura en el segle XXI.

Un dels ponents de les jornades d'enguany serà el doctor Hervé Bourhy, director de Laboratori de l'Institut Pasteur de París, que juntament amb el biòleg de la Universitat de Barcelona especialista en quiròpters Jordi Serra-Cobo, parlarà de la importància de les Mines de Can Palomeres en els estudis epidemiològics.

Les jornades es clouran amb la projecció del documental Els humans i els ratpenats del Museu de CIències Naturals de Granollers a les 17 h al Centre Cultural.

Aquí podeu fer la inscripció a les jornades.

Consulteu aquí el programa de les 2es Jornades de l'Espai de les Mines de Can Palomeres.

Obertes les inscripcions de les 2es Jornades de les Mines de Can Palomeres
Obertes les inscripcions de les 2es Jornades de les Mines de Can Palomeres