Més d'un centenar de persones s'ofereixen per fer de models a la 2a Shopping Night

Última revisió 12-12-2019 23:17
11/04/2016

El càsting per a participar a les desfilades de la 2a Shopping Night, que tindrà lloc el proper 7 de maig, es va fer dissabte a Ca l'Arnau. En van prendre part 107 persones de diversos indrets de Catalunya. D'aquest centenar de participants al càsting, se'n triaran 68, que desfilaran a la passarel·la i als flaixos de moda.

La sala polivalent de Ca l'Arnau es va convertir dissabte en una autèntica passarel·la de moda. Més d'un centenar de persones van desfilar davant de Raquel Buenaventura, personal shopper i assessora d'imatge, que serà qui triarà les 40 persones que prendran part a la passarel·la de Can Campassol i les 28 que desfilaran als flaixos de moda de la plaça de l'Església.

Ester Gil, gerent de Malgrat Turisme SL, ha fet un balanç positiu del càsting d'aquest cap de setmana, sobretot, pel què fa a participació ja que "s'ha doblat el nombre de persones que han desfilat" en relació a les proves que es van fer triar els models per a la 1a Shopping Night.

Una altra de les qüestions que ha volgut destacar Gil del càsting d'enguany, és que els participants han vingut de diversos indrets de Catalunya. A banda de Malgrat de Mar, també han participat persones d'altres municipis del Maresme, Blanes, Mollet del Vallès, Riells i Viabrea o Barcelona.

En relació al perfil dels models, la gerent de Malgrat Turisme SL, ha explicat que la majoria de participants han estat joves. Els motius que els han portat a prendren part són diversos. Alguns ho han fet per passar una bona estona; d'altres, perquè volen dedicar-se al sector de la moda.

Les desfilades de moda són una iniciativa de Malgrat Turisme SL per dinamitzar el comerç local. La 2a Shopping Night, que tindrà lloc el proper 7 de maig, inclourà diverses activitats complementàries, com actuacions musicals i oferta gastronòmica.

Més d'un centenar de persones s'ofereixen per fer de models a la 2a Shopping Night
Més d'un centenar de persones s'ofereixen per fer de models a la 2a Shopping Night