L'Oficina de Turisme s'ubicarà en un local de la plaça de l'Àncora

Última revisió 12-12-2019 23:12
22/03/2017

L'Oficina de Turisme es traslladarà aquesta temporada a un local de la plaça de l'Àncora, just a davant d'on hi ha el mòdul prefabricat que dóna aquest servei. El govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, va aprovar ahir dimarts en Junta de Govern Local l'adjudicació del lloguer del local número de la plaça de l'Àncora, on fins ara hi havia una botiga de records.

En les properes setmanes, es portaran a terme els treballs per adequar el local i convertir-lo en l'Oficina de Turisme. S'hi farà el trasllat de tot l'equipament i el material de l'oficina, que ara hi ha al mòdul, i també de la pantalla tàctil -que hi ha al costat, al carrer- que ofereix informació als visitants. L'Ajuntament de Malgrat de Mar pagarà 9.100 euros l'any de lloguer del local a la propietat Serra-Palomo SL. Aquest local té 40 metres quadrats i fins ara era una botiga de records. El mòdul prefabricat, que des del maig de 2006 ha donat el servei d'atenció als visitants, serà aprofitat i tindrà un nou ús, que encara no s'ha determinat.

La Junta de Govern Local també va aprovar una sol·licitud al Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona per fer tallers d'esmorzar complet i saludable, un programa per als centres educatius de Secundària del poble. Entre acords aprovats per Junta de Govern Local també hi ha l'aprovació d'un conveni entre l'Ajuntament i la Colla de Geganters de Malgrat de Mar. Aquesta entitat s'encarregarà d'organitzar i col·laborar amb els actes festius de les festes majors de Sant Roc el 12 i 13 d'agost i de Sant Nicolau el 6 de desembre, així com la participació a trobades a altres municipis. A través d'aquest acord, el consistori malgratenc dóna 13.880 euros a l'entitat.

Un altre dels acords de la Junta va ser sol·licitar a la Diputació de Barcelona el recurs tècnic Programa d'actuació municipal d'Habitatge.

Fotografia: Imatge d'Instrantstreetview a través de Google Maps.

L'Oficina de Turisme s'ubicarà en un local de la plaça de l'Àncora
L'Oficina de Turisme s'ubicarà en un local de la plaça de l'Àncora