L'avinguda dels Pins tindrà enllumenat públic aquest estiu

Última revisió 12-12-2019 23:17
04/04/2016

Les obres per instal·lar enllumenat públic a l'avinguda dels Pins començaran aquest mes d'abrll. Avui l'alcalde, Joan Mercader, ha signat el contracte de les obres, que costen prop de 112.000 euros. Aquesta avinguda no està urbanitzada i per tant, no disposa ni de llum ni de voreres.

Les obres consistiran a instal·lar 53 fanals al llarg de l'avinguda dels Pins, des de la riera de Sant Genís de Palafolls fins a tocar amb el municipi veí de Santa Susanna. Els fanals funcionaran amb tecnologia led, suposa un estalvi energètic.

L'empresa Electricitat Buquet SL portarà a terme les obres que començaran aquest mes d'abril i està previst que estiguin enllestides en uns dos mesos, aproximadament. L'alcalde de Malgrat de Mar ha signat aquest migdia el contracte d'aquests treballs, que tenen un cost d'111.978,65 euros.

Joan Mercader ha destacat la importància d'aquesta obra ja que l'avinguda dels Pins no té il·luminació. "Respon a la reclamació tant dels propis veïns i usuaris de la zona com de la resta del municipien el qual li donem resposta amb aquesta obra. Tot i ser una obra provisional, creiem que és molt necessària i serà una millora important, mentre no es dur a terme la urbanització completa del sector", ha subratllat l'alcalde. Per altra part, també ha afirmat que amb "aquesta obra seguim desenvolupant el nostre compromís amb l'estalvi energètic, ampliant la il·luminació led al municipi, ja que totes les il·luminàries que s'instalen seran d'aquest tipus d'il·luminació i ja estarà en funcionament amb plena temporada d'estiu d'enguany".


L'avinguda dels Pins tindrà enllumenat públic aquest estiu
L'avinguda dels Pins tindrà enllumenat públic aquest estiu