L'Ajuntament signa un nou conveni amb l'Institut Ramon Turró per al projecte de Teleturró

Última revisió 23-12-2019 12:24
12/12/2019

L'alcalde, Joan Mercader (PSC), i el director de l'Institut Ramon Turró i Darder, Jaume Carles, han signat aquest matí un nou conveni de col·laboració per a desenvolupar el projecte de Teleturró. A l'acte de signatura, també hi ha estat present la regidora d'Educació, Lurdes Borrell (JXCat-Malgrat ens Mou).

El conveni estableix que els alumnes del projecte de Teleturró cobreixen informativament amb la realització de vídeos la celebració d'alguns acte del municipi com el concurs de debats entre alumnes de centres de Secundària, la Cantata Escolar, entre altres, així com activitats educatives que es porten a terme a les escoles com l'apadrinament de ratpenats de les Mines de Can Palomeres o Sant Jordi, entre altres. 

Per la seva part, l'Ajuntament hi aporta 3.400 euros per fer front a la despesa d'actualitzar els rescursos tècnics per poder gravar i editar els vídeos. A més, la Regidoria de Comunicació de l'Ajuntament fa difusió dels vídeos fets pels alumnes que formen part de Teleturró.

Teleturró és una televisió escolar, un projecte adaptat a alumnes amb dificultats acadèmiques que necessiten estímuls per desenvolupar les seves capacitats de forma pràctica, cooperativa i motivadora.

Conveni Teleturró-Ajuntament
Conveni Teleturró-Ajuntament