L'Ajuntament rep el Pla d'Autoprotecció del pavelló vell

Última revisió 12-12-2019 23:12
17/03/2017

La Diptuació de Barcelona, a través de l'àrea d'Esports, va lliurar ahir a l'Ajuntament de Malgrat de Mar el Pla d'Autoprotecció (PAU) d'activitats del pavelló municipal de l'avinguda Tarragona.

El diputat d'Esports, Josep Salom, va lliurar ahir al regidor d'Esports, Mercats, Fires i Platges de Malgrat de Mar, Miguel Angel Ruiz, el pla d'autoprotecció del pavelló municipal de l'avinguda de Tarragona. Aquest treball, elaborat per tècnics d'Esports de la Diputació de Barcelona, conté una descripció de la normativa d'aplicació i el manteniment preventiu que s'ha de dur a terme en l'equipament esportiu.

L'objectiu d'aquest Pla d'Autoprotecció és preparar els mitjans humans i tècnics per fer front a les emergències que puguin succeir al pavelló municipal de l'avinguda de Tarragona. Les accions proposades van dirigides a minimitzar les consequències de l'emergència, en concret pel que fa al salvament de persones i béns. El pla tmabé detemina els procediments de coordinació que s'han d'aplicar entre el personal que treballa al pavelló i els diferents cossos que actuen en cas d'emergència.

L'Ajuntament rep el Pla d'Autoprotecció del pavelló vell
L'Ajuntament rep el Pla d'Autoprotecció del pavelló vell