L'Ajuntament aprova diferents convenis amb entitats

Última revisió 12-12-2019 23:12
16/03/2017

La Junta de Govern Local va aprovar dimarts diferents convenis de col·laboració amb diverses entitats del poble per cedir-los l'ús d'espais públic municipals. També s'ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Colla de Diables Ratpenatsinfernals per 9.500 euros.

El conveni amb la Colla de Diables Ratpenatsinfernals fixa que l'Ajuntament hi aportarà 9.500 euros i l'entitat, a canvi, participarà en l'organització de MalgrART, les cercaviles del bestiari, tabalades, correfocs de la festa major de Sant Roc, correfoc i versots de la festa major de Sant Nicolau, així com la utilització de traques, fonts lluminoses i altres, a diferents actes com les festes de Sant Joan, Sant Jordi i Carnestoltes.

El govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP; també va aprovar el dimarts en junta l'aprovació d'una certificació addicional de les obres incloses al projecte d'ampliació de la rotonda de l'avinguda Costa Brava, les quals ha portat a termel'empresa Ingeniería Constructora Manresana SL per un import de 19.929,66 euros. La Junta de Govern Local va aprovar la contractació del servei de desratització, desinsectació i desinfecció dels espais municipals per un any pel preu de 7.036,53 euros. Per altra part, es va aprovar una despesa de 605 euros per a la realització de la 9a edició de la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme el proper 26 de març.