La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme passa per Malgrat aquest diumenge

Última revisió 12-12-2019 23:17
15/04/2016

El pas de la 8a edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme per Malgrat aquest proper diumenge obligarà a tallar el trànsit dels carrers del centre, el Passeig Marítim i l'avinguda dels Països Catalans entre les 8 h i les 12 h. La cursa començarà a les 9.30 h al Passeig Maritim de Poblenou de Pineda de Mar i recorrerà 21 quilòmetres entre Santa Susanna, Malgrat i tindrà l'arribada a Calella.

La Policia Local informa que la Mitja Marató farà el següent recorregut a Malgrat de Mar: Passeig Marítim, av. Països Catalans, carrer de Joan Maragall, carrer d'en Fonlladosa, carme del Carme, av. Carme Camí del Pla, Camí entre les fàbriques, Camí de la Pomereda, carrer de l'Abat Oliba, passatge de les Ànimes, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Elm, carrer de Sant Esteve, plaça Caporal Fradera i Passeig Marítim.

Des de les 8 h fins a les 12 h restaran a tallats al trànsit el Passeig Marítim i l'avinguda dels Països Catalans, i a partir de les 8.30 h i fins al final de la cursa, aquests dos carrers així com els del recorregut. La Policia Local informa també que no es podrà aparcar al Passeig Marítim ni a l'avinguda dels Països Catalans.

La Gestió Esportiva del Maresme SCP, GESPORT, organitzadora d'aquesta prova esportiva, ha informat que la cursa comptarà amb la participació de més 1.000 atletes, entre els quals destaquen Abderrahim El Jaafari, guanyador de l'any passat i que a més va aconseguir un nou rècord de la cursa, amb un temps de 1:05:55. i Mostafa Benslimane, guanyador de la Mitja de Mataró, el desembre del 2015 i tercer a la passada edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme. A la categoria femenina, destaca la participació de Teresa Pulido. La corredora de Calella té el rècord de la prova 1:17:42 quan va guanyar l'any 2010. Pulido va ser segona a l' edicó de l'any 2011, i tindrà com a rival, Janeth Becerra, guanyadora el 2014 i segona classificada el 2015.


La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme passa per Malgrat aquest diumenge
La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme passa per Malgrat aquest diumenge