La 5a Festa de l'Esport es trasllada al camp de futbol

Última revisió 12-12-2019 23:17
13/04/2016

La Regidoria d'Esports celebrarà la 5a edició de la Festa de l'Esport el proper 4 de juny. La principal novetat d'enguany és que tindrà lloc al Camp Municipal d'Esports i no a l´espai entre les places de la Germana Campos i la de Moguer, com s'havia fet a les darreres edicions.

El regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz (JuntsXMalgrat), ha avançat que la Festa de l'Esport canvia d'escenari amb l'objectiu que les activitats s'hi puguin celebrar en un espai més adient i sense haver de tallar molts de carrers, tal i com s'havia de fer quan es feia entre les places de la Germana Campos i de Moguer. El regidor també ha avançat que les activitats es portaran a terme al camp de futbol i als Jardins de la Solidaritat.

Miquel Àngel Ruiz ha detallat que ara la regidoria i les entitats esportives treballen en l'organització d'aquesta jornada, que inclourà més novetats. "Diverses entitats estan treballant per oferir activitats noves durant aquell dia", ha afegit.

La Festa de l'Esport l'organitza l'Ajuntament en col·laboració amb les entitats esportives del poble, en la qual nens i nenes poden provar diferents disciplines com futbol, atletisme, hoquei patins, bàsquet, entre molts altres.

La 5a Festa de l'Esport es trasllada al camp de futbol
La 5a Festa de l'Esport es trasllada al camp de futbol