Joventut confia consolidar Barrakes en aquest tercer any a la Pomereda amb un cartell que té com a gran reclam Celtas Cortos i Reincidentes

Última revisió 14-01-2020 15:43
27/07/2010

La Regidoria de Joventut aboca esforços en l'organització de Barrakes d'enguany amb la voluntat de consolidar la festa jove de Sant Roc. Aquesta tercera edició de Barrakes a les pistes municipals d'atletisme del camí de la Pomereda té com a caps de cartells els grups Celtas Cortos i Reincidentes. La regidoria i l'Associació de Barraques de Malgrat han presentat en roda de premsa l'edició d'aquest any, que tindrà lloc el 13 i el 14 d'agost.

Amb el repte de la gran afluència de públic de les dues anteriors edicions, Barrakes presenta aquest any un cartell atractiu, amb Celtas Cortos i Reincidentes com a gran reclam i amb grups locals de renom com Takikardia, Skandal Band, Phil Parranda, i veïns com Abeja Reina. Com sempre, els concerts seran gratuïts i 8 entitats del poble hi muntaran barraca a la festa jove: AECAM, Bàsquet 2000, Colla de Diables Ratpenatsinfernals, Penya Barcelonista Avi Xaxu, Unió de Joves, JERC, Associació d'Immigrants i l'Interesportiu Malgrat FS.

El regidor de Joventut, Jordi Romero, ha dit en la roda de premsa que l'esforç econòmic que fa l'Ajuntament per organitzar aquesta activitat té com a objectiu ser un gran reclam de públic i superar el nombre d'assistents de l'any passat amb la idea de consolidar Barrakes "en benefici dels espectadors i de les entitats del poble que hi seran presents". Jordi Romero també ha destacat que Barrakes de Malgrat ha adquirit en aquests darrers anys de nou format a les pistes d'atletisme un cert renom entre els pobles de la rodalia i entre diversos grups que han expressat la seva voluntat d'actuar en l'escenari de la festa jove de Sant Roc. El regidor també ha explicat que altres municipis veïns s'han interessat per l'organització i la manera de treballar per preparar aquest acte.

Jordi Pla i Albert Sanjuan de l'Associació de Barraques han destacat el nivell dels grups participants, tant en el cas de Celtas Cortos, que ha inclòs Malgrat en la seva gira per l'Estat espanyol per presentar el seu darrer treball "40 de abril", com de la resta, destacant alhora les formacions locals.


Barrakes 10 restaran obertes divendres 13 i dissabte 14 d'agost. El recinte obrirà portes els dos dies a partir de les 20:45 h i les entitats oferiran servei d'entrepans a les seves barraques. A partir de les 23 h començaran els concerts que finalitzaran cap a les 3 h. Barrakes tancarà a les 5:30 h. L'organització ha editat aquests any gots retornables de Barrakes 10, que costaran 1 euro. Els gots es podran retornar fins les 2 h, encara que només es percebrà 0,50 d'euro, perquè l'altra meitat d'euro es destinarà a cobrir despeses.

L'Ajuntament aconsella als veïns i veïnes de Malgrat que evitin agafar el cotxe per anar a Barrakes, o en tot cas, que s'aparqui el més lluny possible del camí de la Pomereda. El trànsit de vehicles a la zona restarà restringit per motius de seguretat, i a més, cal recordar que la circulació en aquest sector ja està en aquests moments limitada per les obres de construcció del pas enlairat del Molí Vell.

El programa de Barrakes 10 és el següent:

-*divendres 13 d'agost:
Phil Parranda
Celtas Cortos
Skandal Band


-*dissabte 14 d'agost:
Takikardia
Reincidentes
Abeja Reina

Joventut confia consolidar Barrakes en aquest tercer any a la Pomereda amb un cartell que té com a gran reclam Celtas Cortos i Reincidentes
Joventut confia consolidar Barrakes en aquest tercer any a la Pomereda amb un cartell que té com a gran reclam Celtas Cortos i Reincidentes