Inscripcions per a la Cavalcada de Reis a partir de demà dijous

Última revisió 23-12-2019 12:37
11/12/2019

La Regidoria de Cultura informa que les nenes i els nens que vulguin acompanyar Ses Majestats els Reis d'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar i participar en la Cavalcada durant la seva arribada a Malgrat de Mar el pròxim 5 de gener poden inscriure's a partir de demà dijous i fins el 20 de desembre.

Els nens i nenes que vulguin formar part de la cavalcada de reis han d’enviar un mail a cultura@ajmalgrat.cat amb el full d'inscripció omplert, que es pot descarregar a sota.

Els menors de 12 anys, el dia 5 de gener, han d’anar acompanyats d’un adult i aniran al tricu tricu, l’acompanyant pot anar al tricu disfressat de patge o al costat amb l’armilla de seguretat. Poden anar més d’un nen amb un adult. 

Els majors de 12 anys que vulguin anar a la carrossa de reis ho han d'indicar en el mail d'inscripció.

Els nens que participin el dia 5 de gener hauran d’anar vestits de color fosc, preferiblement negre, i les sabates també han de ser fosques. La prova de vestuari tindrà lloc els dies 2 i 3 de gener 10 h a 14 h Pavelló Municipal de l'avinguda Tarragona. 

També es necessiten voluntaris per maquillar els participants el mateix dia 5 de gener i persones de seguretat al llarg de la rua per anar al costat de les carrosses. 

Reis
Reis