Inici de les activitats de les parelles lingüístiques amb un Superdictat el 30 de març

Última revisió 12-12-2019 23:12
22/03/2017

El Consorci de Normalització Lingüística del Maresme organitzarà un Superdictat el proper 30 de març. L'activitat donarà el tret de sortida a les activitats del Voluntariat per la Llengua. El Superdictat es farà a les 18 h a la Biblioteca La Cooperativa i és una activitat oberta a tota la població.

El Superdictat és un concurs que consisteix en un dictat de diferents nivells, el qual els participants hauran d'escriure perfectament, i que anirà augment de dificultant de manera progressiva. El guanyador serà aquell qui cometi menys errades. Els tres finalistes de la prova rebran un premi. Les persones interessades a participar-hi es podran inscriure el mateix dia.

Aquesta activitat donarà el tret de sortida a les activitats del Voluntariat per la llengua, un programa per practicar català a través de la conversa. El funcionament d'aquesta iniciativa es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. A Malgrat, enguany les parelles lingüístiques tindran 10 trobades, i la primera serà el mateix dia del Superdictat. L'acte de cloenda que es farà el proper mes de juny amb una visita al Museu del Pla de Grau d'Albert Turner.

La Regidoria de Joventut, que és qui impulsa aquest programa de voluntariat, ha informat que durant aquesta setmana s'han instal·lat a diferents equipaments municipals unes bústies, per facilitar la inscripció, tant per voluntaris com per a aprenents. El Centre Cívic, la Biblioteca La Cooperativa, l'Escola Municipal d'Adults i el Club de la Feina són punts d'informació del programa.


Inici de les activitats de les parelles lingüístiques amb un Superdictat el 30 de març
Inici de les activitats de les parelles lingüístiques amb un Superdictat el 30 de març