Exposició i passejada per conèixer millor mossèn Fèlix Paradeda, aquest cap de setmana

Última revisió 12-12-2019 23:17
05/04/2016

L'Arxiu Municipal dedica el cap de setmana a la figura de mossèn Fèlix Paradeda. Reprenent el cicle dedicat a l'historiador malgratenc, dissabte inaugura una exposició i diumenge estrena les passejades pel Malgrat de mossèn Fèlix Paradeda.

Dissabte a les 18 h s'inaugura l'exposició El llegat de mossèn Fèlix . Pro aris et focis, formada per vuit plafons que recorren la vida i l'obra del personatge i també per diversos objectes vinculats amb la figura de l'historiador, i que han estat cedits per Joaquim Colomé i les famílies Arigós i Bosch, i Arigós i Borrell. La mostra es podrà visitar fins al 10 de maig a la sala d'actes de l'Arxiu Municipal de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i els diumenges de 10.30 h a 13.30 h. La inauguració de dissabte comptarà amb la presència del Bisbe de Girona, Francesc Pardo.

Per altra part, l'Arxiu Municipal organitza visita guiades sota el títol Passegem pel Malgrat de mossèn Fèlix Paradeda per conèixer espais i llocs relacionats amb la vida i l'obra de mossèn Fèlix Paradeda. Les visites sera conduïdes per Anna Maria Anglada i Joan Piña amb la col·laboració del Grup de Poesia de la Biblioteca La Cooperativa. Es faran aquest diumenge 10 i el proper, el 17 d'abril. Per participar a les visites cal fer una inscripció prèvia trucant al Servei d'Arxiu Municipal al telèfon 93 761 47 14. La inscripció és gratuïta i les places són limitades. El lloc de trobada de la passejada, que tindrà una durada d'1 hora i mitja, és davant la torreta del Parc del Castell a les 10.30 h.

Exposició i passejada per conèixer millor mossèn Fèlix Paradeda
Exposició i passejada per conèixer millor mossèn Fèlix Paradeda