El Mercat Municipal ofereix una nit de tapes i música, aquest dissabte

Última revisió 12-12-2019 23:17
13/04/2016

Malgrat Turisme SL promociona el Mercat Municipal amb "Mercat Music &Tapes", una proposta per donar a conèixer els productes del mercat en un ambient festiu i proper. 3 parades del mercat i 4 bars oferiran tapes de les 20 h i fins les 24 h amb l'actuació musical en directe.

Malgrat Turisme SL convida a anar de tapes al Mercat Municipal aquest dissabte. Les parades del Mercat Municipal Carnisseria Emili, Fruites i Verdures David i Cristina, i Verdures Trias, i els establiments de restauració Blanc i Negre, Bohemi, Can Mercè i Muniesa, oferiran tapes d'entre 1 i 3 euros des de les 20 h i fins les 24 h. La nit gastronòmica estarà acompanyada de la música del grup The Jockers, que actuaran al pàrquing del Mercat Municipal. El Mercat tindrà taules i cadires per degustar les tapes i oferirà també un racó de jocs per a la mainada.

La vetllada també inclourà un concurs de tapes, en el qual es podrà triar quina és la millor d'entre les que ofereixen les parades i els establiments participants en aquesta primera edició del Mercat, Music &Tapes. La tria es farà a través d'una votació popular entre els assistents a l'acte.

El Mercat Municipal ofereix una nit de tapes i música
El Mercat Municipal ofereix una nit de tapes i música