El concert de Celtas Cortos, acte destacat de Sant Roc que pateix una retallada

Última revisió 14-01-2020 15:43
02/08/2010

Sant Roc d'enguany arriba amb menys actes. No hi haurà ni pregó ni mascletà ni teatre ni Trobada d'Amics del Folk. Es mantenen, però, la resta d'actes que ja formen part de la tradició malgratenca. La novetat destacada: el concert de Celtas Cortos el 13 d'agost, a Barrakes. El tradicional Sopar de les Dones obrirà el programa de Sant Roc 2010 aquest divendres.

El programa de festa major d'enguany de la Regidoria de Cultura aposta fort pels actes més tradicionals i arrelats de Sant Roc. Com ja és una tradició, el Sopar de les Dones obrirà el programa de festa aquest divendres 6 d'agost, que s'allargarà fins el dia 16. La novetat és que el sopar popular tindrà lloc al parc de can Campassol, ja que les Peixateries Velles estan en plenes obres de remodelació, juntament amb el Barri Antic. De fet, aquestes obres obliguen a fer un canvi d'escenari d'alguns actes com poden ser la Cursa Ciclista i el Correfoc.
><br> Un altre acte que no es farà aquest any és el Campionat de Botifarra del Fesol del Ganxet, organitzat per La Barretina Vermella, per decisió de la mateixa entitat. Per altra part, la Colla de Geganters de Malgrat i els seus gegants Bernat i Eulàlia celebren 20 anys. L'aniversari es commemorarà amb la cercavila d'aquest proper dissabte 7 d'agost.
><br> El plat fort d'aquest Sant Roc tornen a ser les Barrakes, organitzades per l'Associació de Barraques de Malgrat i la Regidoria de Joventut. La cita jove de la festa major tindrà com a gran reclam el concert gratuït del grup Celtas Cortos, que presentarà a Malgrat el seu darrer treball 40 de abril. L'actuació de la banda de rock amb influències celtes tindrà lloc el divendres 13 d'agost. També tocaran la mateixa nit els grups Phil Parranda i SkandalBand. La segona sessió de Barrakes tindrà lloc el dissabte 14 d'agost, i comptarà amb l'actuació de Reincidentes, Takikardia i Abeja Reina. Les Barrakes, instal·lades a les pistes municipals d'atletisme, obriran les portes, les dues nits, a les 20:45 h i els estands de les associacions oferiran servei d'entrepans per poder sopar al recinte dels concerts. Aquest any 8 entitats del poble, igual que l'any passat, muntaran barraca a la festa jove: AECAM, Bàsquet 2000, Colla de Diables Ratpenatsinfernals, Penya Barcelonista Avi Xaxu, Unió de Joves, JERC, Associació d'Immigrants i l'Interesportiu Malgrat FS.
><br>
><br>
><br>Per a més informació: Festa Major de Sant Roc 2010
><br

El concert de Celtas Cortos
El concert de Celtas Cortos