Colles de Mataró, Canet i Pineda acompanyaran demà els Ratpenatsinfernals en el correfoc de Sant Roc

Última revisió 14-01-2020 15:43
13/08/2010

La Colla de Diables Ratpenatsinfernals farà córrer demà dissabte a la nit el foc pels carrers del poble. Ho farà amb les colles Basilisc de Mataró, els Diables de Canet de Mar i les Forces Infernals del Poblenou de Pineda de Mar. El correfoc començarà a les 21:30 h a la plaça de ca l'Arnau, després que acabi la tabalada.

La Tabalada també a càrrec de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals s'inicarà al parc de can Campassol a les 21 h i recorrerà el carrer de Mar, el de Ramon Turró, Blanch, Carme, Camí Nou i la plaça de ca l'Arnau. Des d'aquesta plaça, i a les 21:30 h, començarà el correfoc, que anirà per Camí Nou, Passatge Alsina, Nàpols, Mossèn Cinto Verdaguer, Ramon Turró, Bon Pastor i plaça de l'Àncora.

La Regidoria de Joventut i la Colla de Diables Ratpentsinfernals recorden:

-Per participar al correfoc porteu roba vella de cotó o texana, amb mànigues i pantalons Ilargs, barret de roba i sabates esportives ben lligades. (Si per qualsevol circumstància se us encenen els vestits tireu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames. Sobretot, no correu, les flames s'estendrien i serien més virulentes.)

-No porteu petards ni material inflamable.

-No agafeu ni destorbeu cap dels membres del grup de foc.

-No barreu el pas als diables, músics i carros i eviteu en la mesura que us sigui possible les aglomeracions de gent.

-No toqueu els muntatges pirotècnics instal·lats al llarg del recorregut.

-Per evitar accidents, treieu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut, com, per exemple, els testos amb plantes, les bosses d'escombraries, les taules i les cadires, etc.

-Retireu els vehicles del cercavila de foc.

-Tanqueu portes, finestres, balcons i protegiu vidres i aparadors amb cartró.

-Recolliu la roba estesa i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre.

-No llenceu aigua als diables, musics o carros, encara que el públic us ho demani.

-Si teniu por a cremar-vos, quedeu-vos a les voreres i no envaiu l'espai on es realitza l'actuació.

-Seguiu les instruccions dels organitzadors i els serveis d'ordre, a fi que la vostra participació en el correfoc esdevingui una autèntica festa.

-Els organitzadors no es faran responsables de cap dany que es pugui ocasionar per l'incompliment d'aquestes recomanacions.

Colles de Mataró
Colles de Mataró