Centenars de persones participen al Mercat, Music & Tapes

Última revisió 12-12-2019 23:17
18/04/2016

La Regidoria de Comerç ha fet un balanç positiu de la iniciativa i ja pensa en organitzar-ne una nova edició aquest mateix any. L'Ajuntament es reunirà aquest dimarts amb les parades i els establiments que n'han pres part per parlar-ne i decidir quina seria la data més apropiada per a repetir l'experiència.

El Mercat Municipal es va omplir de gom a gom dissabte. Centenars de persones van apropar-se a l'espai comercial per degustar les tapes que oferien les parades Carnisseria Emili, Fruites i Verdures David i Cristina, i Verdures Trias, i els establiments de restauració Blanc i Negre, Bohemi, Can Mercè i Muniesa. Carme Ponsa, regidora de Comerç, ha valorat positivament la primera edició del Mercat, Music & Tapes i no descarta la possibilitat que se'n torni a organitzar una altra aquest mateix any. Ponsa ha dit que "encara no saben ben bé si serà a finals d'estiu o a la tardor".

Els centenars de persones que es van apropar dissabte a l'espai comercial van poder degustar tapes d'entre 1 i 3 euros i gaudir de l'actuació musical del grup The Jockers. Amb aquesta iniciativa, Malgrat Turisme SL pretén promocionar el Mercat Municipal.

Centenars de persones participen al Mercat
Centenars de persones participen al Mercat