Celtas Cortos actua avui a la primera nit de Barrakes en un concert gratuït

Última revisió 14-01-2020 15:43
13/08/2010

El grup Celtas Cortos actua aquesta nit a l'escenari de Barrakes 2010 a les pistes municipals d'atletisme del camí de la Pomereda. La formació de Valladolid porta a Malgrat la seva gira "40 de abril", que també servirà per presentar quatre cançons del seu proper treball "Introversiones" que surt a la venda el proper 31 d'agost. El concert de Celtas Cortos començarà cap a quarts d'una de la matinada i Barrakes obrirà portes a les 20:45.

Celtas Cortos, grup d'actualitat aquests dies al panorama musical estatal per la presentació del primer single "Blues del pescador" -una adaptació del tema "Fisherman's blues" dels The Waterboys- del seu darrer treball que surt a la venda el proper 31 d'agost, actua avui a Barrakes de Sant Roc. Celtas Cortos, i els grups locals Phil Parranda i Skandalband, obren la festa major jove.

La nit de demà dissabte de Barrakes comptarà amb els actuacions dels sevillans Reincidentes, els malgratencs Takikardia i el blanencs Abeja Reina.

Les portes de Barrakes obriran a les 20:45 h. Les vuit barraques que enguany tenen barraca -AECAM, Bàsquet 2000, Colla de Diables Ratpenatsinfernals, Penya Barcelonista Avi Xaxu, Unió de Joves, JERC, Associació d'Immigrants i l'Interesportiu Malgrat FS- ofereixen a partir d'aquesta hora servei de bar amb una oferta variada d'entrepans, creps, botifarra i pinxos, entre altres per poder sopar al mateix recinte.

Els concerts començaran a partir de les 23 h i està previst que finalitzin cap a les 3 h. Barrakes tancarà a les 5:30 h. L'organització ha editat aquests any gots retornables de Barrakes 10, que costaran 1 euro. Els gots es podran retornar fins les 2 h, encara que només es percebrà 0,50 d'euro, perquè l'altra meitat d'euro es destinarà a cobrir despeses.

L'Ajuntament aconsella als veïns i veïnes de Malgrat que evitin agafar el cotxe per anar a Barrakes, o en tot cas, que s'aparqui el més lluny possible del camí de la Pomereda. El trànsit de vehicles a la zona restarà restringit per motius de seguretat, i a més, cal recordar que la circulació en aquest sector ja està en aquests moments limitada per les obres de construcció del pas enlairat del Molí Vell.

El programa de Barrakes 2010 és el següent:

-*divendres 13 d'agost:
Phil Parranda
Celtas Cortos
Skandal Band

-*dissabte 14 d'agost:
Takikardia
Reincidentes
Abeja Reina

Celtas Cortos actua avui a la primera nit de Barrakes en un concert gratuït
Celtas Cortos actua avui a la primera nit de Barrakes en un concert gratuït