Alerta per una estafa telèfonica en què es demana pagar tributs municipals

Última revisió 22-09-2023 10:03
22/09/2023

L’Ajuntament i la Policia Local alerten de l’existència d’una estafa telefònica al municipi. Els estafadors es fan passar per treballadors municipals i reclamen als ciutadans fer el pagament d’impostos mitjançant una transferència o targeta de crèdit.

 

Des de l’Ajuntament es vol informar la ciutadania d’una estafa telefònica que s’està produint en els últims dies. Els estafadors es fan passar per treballadors de l’Ajuntament i reclamen les dades bancàries o bé fer una transferència o pagament amb targeta de crèdit de suposats tributs municipals.

S’ha tingut coneixement de l'estafa a través de diversos veïns que han rebut una trucada reclamant el cobrament de rebuts de tributs municipals.

L’Ajuntament insta a la ciutadania a no facilitar dades bancàries per telèfon i a no fer efectiu cap pagament a través d’aquest procediment. També es recomana a la ciutadania que estigui alerta a possibles estafes iguals o similars i que avisi a les persones del seu entorn que consideri que poden ser més vulnerables.