Ple ordinari del mes de març, aquest dijous

Última revisió 11-03-2024 13:07
11/03/2024

L'Ajuntament celebrarà aquest dijous la sessió ordinària del mes de març. El ple començarà a les 19 h i es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament. 

L'ordre de la convocatòria inclou els següents punts:

1.- Aprovar l'acta de la sessió ordinària anterior celebrada el dia 15 de febrer de 2024.

2.- Aprovar la modificació pressupostària 2024/03 mitjançant concessió de crèdit extraordinari i suplement de crèdit.

3.- Resoldre una sol·licitud de bonificació del 95% en la taxa de llicència d’obres menors, a favor de les construccions, instal·lacions o obres que siguin declarades d’espai d’interès o utilitat municipal per concórrer circumstàncies socials, per les obres de  construcció d’un hivernacle nou metàl·lic a la finca situada al Pla de Grau.

4.- Resoldre la delegació a favor de la Diputació de Barcelona la competència de selecció per constituir una borsa supramunicipal de personal laboral temporal, en la categoria de Tècnic/a Auxiliar de Biblioteques.

5.- Aprovar inicialment l’ordenança per a l’estalvi d’aigua de Malgrat de Mar.

6.- Aprovar els convenis de col·laboració entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Malgrat de Mar per 2024-2027, relatiu a l’Oficina Local d’Habitatge.

7.- Aprovar el conveni de col·laboració entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Malgrat de Mar relatiu al programa de mediació per al lloguer social, per a l'any 2024.

8.- Aprovar el Pla de Transició Organitzativa de la Policia Local durant el període 2024-2028.

9.- Aprovar l’Estudi de la Xarxa Itineraris Bioclimàtics de Malgrat de Mar.

10.-Aprovar inicialment l’Agenda Urbana de Malgrat de Mar i el seu Pla d’Acció.

11.- Moció dels grups municipals, Partit dels Socialistes de Catalunya, Junts per Malgrat, Malgrat ens Mou, Esquerra Republicana de Catalunya i Candidatura d’Unitat Popular de l’Ajuntament de Malgrat de Mar,  “El municipalisme català per la pau: alto el foc a Gaza”.

12.- Moció presentada per la CUP relativa a la limitació dels habitatges d'ús no residencial i l'impuls de polítiques públiques d'habitatge.

13.- Moció dels grups municipals, Partit dels Socialistes de Catalunya, Junts per Malgrat, Esquerra Republicana de Catalunya, Malgrat ens Mou, Partit Popular i Candidatura d’Unitat Popular de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, per mostrar la solidaritat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar amb la pagesia, i especialment la del nostre poble.

14. Moció presentada per ERC relativa a la Commemoració del dia Internacional de les Dones 8M 2014.

15.- Resolucions dictades per l’Alcaldia de la  317/2024 a la 769/2024.

16.- Precs i preguntes.

 

 

Sala de plens
Imatge d'arxiu de la sala de plens de l'Ajuntament. Foto: AjMalgrat.