La salut de la dona centra el programa d'activitats del 8M

Última revisió 23-02-2021 10:07
23/02/2021

La Regidoria d'Igualtat ja té a punt el programa d'activitats per commemorar el 8M: Dia Internacional de les Dones. Un programa que s'allargarà del 5 al 27 de març i que centra l'atenció en la salut de les dones. Enguany, el programa d'activitats inclou el Festival FemPop, que reivindica la igualtat de gènere en el món de la música. 

Les activitats començaran el 5 de març amb un taller de defensa personal femenina, que s'allargarà fins el 26 de març. El programa també inclou dues sessions de conte per a la mainada, el 5 i el 6 de març, amb "La família de les germanes Algaba" a càrrec de Clara Algaba i "L'àvia pirata" amb Assumpta Mercader i Pepe Palma. La Colla de Diables Ratpenatsinfernals oferirà una mostra d'assaig de percussió el 6 de març i el dia 7, tindrà lloc el festival FemPop.

El programa d'actes d'enguany gira al voltant de la salut femenina i oferirà una xerrada sobre salut postural en temps de pandèmia, un taller sobre empoderament femení adreçat als joves i dues xerrades sobre l'energia femenina i l'artteràpia i l'autoconsciència. També es farà un workshop teatral a càrrec del grup de teatre Quarta Finestra que parlarà d'autoestima i transformació social. L'escriptora i presentadora de televisió Asha Miró parlarà de l'evolució del paper de la dona a l'Índia i Ana Fló de l'empoderament de la dona en l'àmbit laboral. 

Per assistir als actes cal fer una inscripció prèvia fins al 26 de febrer al telèfon 93 761 98 13 o bé al correu electrònic igualtat@ajmalgrat.cat

Consulta aquí sota el programa del Dia Internacional de les Dones 2021. 

Imatge del cartell del 8M. Foto: AjMalgrat.
Imatge del cartell del 8M. Foto: AjMalgrat.