La Regidoria d'Inserció Laboral impartirà formació online

Última revisió 01-06-2020 09:10
28/05/2020

La Regidoria d’Inserció Laboral oferirà formació online. D'aquesta manera, adapta la formació presencial que tenia prevista fer en aquest primer semestre de l’any a la situació d'emergència sanitària provocada pel covid_19. Les preinscripcions s'obriran el pròxim dilluns 1 de juny i les formacions s'iniciaran el 15 de juny. Els cursos són gratuïts. 

Aquest semestre la Regidoria d’Inserció Laboral portarà a terme tres accions formatives diferenciades, amb l’objectiu de millorar les competències professionals de les persones que hi participin:

  • PREPARA’T PER L’ACTIC BÀSIC (25h): oferirà els continguts que s’inclouen en el certificat ACTIC nivell 1, per tal que l’alumne sigui capaç de superar la prova d’acreditació.
  • INICIACIÓ A LA LLENGUA DE SIGNES CATALANA (30h): oferirà el nivell bàsic de llengua de signes (mòdul A), reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
  • ATENCIÓ AL CLIENT AMB MANIPULACIÓ D’ALIMENTS (75h): oferirà continguts actualitzats en atenció al client, manipulació d’aliments i mesures davant del COVID-19, així càpsules d’orientació laboral per potenciar la posterior incorporació al mercat de treballa actual

Aquestes accions formatives es faran online, mitjançant plataformes de videotrucades i/o campus virtual de les empreses formadores. Seran gratuïtes pels alumnes que hi participin, gràcies a la subvenció per part de la Diputació de Barcelona i de la mateixa Regidoria d’Inserció Laboral. Les formacions s'iniciaran la setmana del 15 de juny. 

Consulta en els documents adjunts els cursos que s'oferiran. 

 

Preinscripció curs 'Prepara't per l'ACTIC bàsic'

Preinscripció curs 'Iniciació a la llengua de signes catalana (Mòdul A)'

Preinscripció curs 'Atenció al client amb manipulació d'aliments'