Campanya de millora de la pintura viària

Última revisió 11-05-2020 13:17
11/05/2020

La Policia Local ha reprès la campanya anual de renovació i millora de la pintura viària del poble. L’objectiu és millorar la xarxa de vianants i la seguretat de la circulació de vehicles. Aquests treballs estaven previstos per al primer trimestre d’any però arran de la crisi sanitària del covid_19 i l’estat d’alarma es van haver d’aturar. Ara s’han reprès. En total s’actuarà a 51 punts diferents del municipi.

Un dels principals objectius de les tasques és la renovació de la pintura dels passos de vianants a les cruïlles més utilitzades pels vianants. També s’ha substituït la pintura sintètica per  pintura de dos components que resulta més segura i antilliscant. S’ha donat prioritat a la pintura a les cruïlles de la simbologia de restricció de pas per augmentar la seguretat en la circulació de vehicles, en previsió de l’augment progressiu de la presència de vehicles motoritzats.

De les 51 actuacions previstes, s’havien finalitzat 14 i ara s’han reactivat 37 restants. S’actuarà als següents sectors del poble: avinguda de Barcelona, avinguda Mediterrània, carrer Santiago Rusiñol, Escoles, Abat Oliba, barri de Can Viader, carrer Tramuntana, avinguda Lleida, Camí fondo, Passeig Marítim, avinguda Països Catalans, sector antiga Fàbrica de l’Aigua, avinguda Francesc Sanllehí, Eïvissa, Folch i Torres, Camí de la Pomereda, Ponent, Gaudí, Horta d’en Pla, Girona, Sant Elm, Maó, avinguda Tarragona, avinguda Colom i Josep Caralt, entre altres.

Renovació pintura viària
Renovació pintura viària