Telecentre

El Telecentre és un espai orientat al desenvolupament de l'alfabetització digital i alhora facilita l'accés a les noves tecnologies. Està dotat d'equipament informàtic i ajuda personalitzada. El Telecentre és obert a tothom, tot i que es dirigeix prioritàriament a la població que no disposa dels coneixements o mitjans per accedir a les noves tecnologies. L'objectiu principal del Telecentre és oferir les eines tecnològiques necessàries per a permetre al ciutadà l’accés a les noves tecnologies, especialment dirigides a les activitats professionals, donant també una importància especial a la formació i accés públic a internet. Compta a més, amb un punt de lliure connexió WIFI, que és un espai habilitat per tal que tots aquells que disposin d’ordinadors amb dispositius de connexió inalàmbrica puguin connectar-se a Internet.

El Telecentre s’inaugurà provisionalment el 12 de setembre de 2008 al Centre Cívic de la Immaculada. Finalment, a gener de 2013 s’ha traslladat al Centre Cívic de Malgrat, tal com estava previst en el Pla de Barris.

L’equipament està adherit a la Xarxa Punt TIC, que és una xarxa única, integrada per diferents centres, espais i punts que tenen en comú la posada a disposició de la ciutadania que els envolta d'un equipament i del personal necessari per accedir a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) i dinamitzar el seu entorn. Són centres de referència territorial pel que fa a la societat del coneixement i són espais integradors que potencien la dinamització comunitària i/o empresarial del territori.

Els seus horaris d’obertura són els mateixos que els del Centre Cívic.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-11-2019 14:16