Malgrat serà la Capital del Bàsquet Femení l'any vinent

Última revisió 12-12-2019 10:51
14/05/2019

La Junta de Govern Municipal, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest migdia un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol perquè Malgrat sigui designada "Capitalitat del Bàsquet Femení 2020".

El conveni amb la Federació també inclou un cànon de 4.000 euros que Malgrat de Mar pagarà per poder ser la Capital del bàsquet femení l'any 2020.

La Junta també ha aprovat la memòria valorada pel condicionament del pis de titularitat municipal del Passatge Enric Borràs, valorada en 44.747,24 euros.

També s'han aprovat els plecs de condicions administratives i tècniques que han de regir la contractació del servei de neteja i desbrossament dels espais verds, vials i rieres del poble per a dues anualitats per un import de 59.991,80 euros.

A més, s'ha tirat en davant un acord amb l'edtorial MIC que s'ha ofert a editar sense cap cost per a l'Ajuntament el programa de la festa major de Sant Roc 2019. MIC s'encarregarà de contractar publicitat per al programa de la festa major. Aquesta empresa també farà una aportació de 1.500 euros a la festa major en concepte de patrocinador.

La junta també ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Colla de Geganters de Malgrat de Mar a aquest 2019. El conveni inclou que l'entitat rebrà 15.700 euros per fer front a les activitats que té compromeses amb el consistori com les trobades de les dues festes majors, entre d'altres.

S'han tirat endavant aprovar una despesa de 6.480 euros en concepte d'ajuts econòmics puntuals per a les famílies de Malgrat de Mar per fer front a la despesa del Casal d'Estiu durant els mesos de juliol i agost. Així com també, una despesa de 720 euros en concepte d'ajuts econòmics puntuals per a famílies de Malgrat per fer front a les despeses del Casal d'Estiu dels menors amb necessitats educatives especials durant els mesos de juliol i agost.

També s'ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per a la realització del programa d'atenció al domicili a l'alta hospitalària (PADAH) de Malgrat de Mar per a aquest 2019.