Les platges de Malgrat Centre i "Astillero" tindran wifi gratuït a partir de l'estiu

Última revisió 12-12-2019 10:51
06/03/2019

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, van aprovar ahir dimarts la instal·lació de l'equipament del punt de control per disposar de servei de wifi a les platges. L'equipament que donarà el servei estarà situat al Turó d'en Serra i hi haurà punts de connexió a wifi a 7 punts diferents de les platges, en el tram comprès entre la plaça de Xesco Boix i les pistes de la petanca a l'avinguda dels Pins -a l'altura del carrer de Ramon Llull.

L'Ajuntament aposta per un servei de connectivitat d'internet wifi gratuïta d'alta qualitat i velocitat a les platges dins el projecte europeu Wifi4EU. Aquest servei permetrà que els ciutadans i ciutadanes, així com les persones que visitin el poble, puguin gaudir de connexió a internet d'alta velocitat en qualsevol dels seus dispositius mòbils. La idea és que el servei de wifi gratuït a les platges estigui operatiu a partir d'aquest estiu.

La Junta de Govern Local també va aprovar els plecs de clàusules particiulars que han de regir la contractació del servei de manteniment per a l'anualitat 2019 del software Genesys.

A més, es va adjudicar el servei d'atenció psicològica infantil per als usuaris de l'Àrea de Serveis a la Persona a Assistència i Gestió Integral Fundació Privada Agi per un import d'11.700 euros.

La Junta va donar llum verd a aprovar les bases específiques reguladores del procés de selecció d'una plaça de Cap d'Oficina d'Atenció al Ciutadà, grup C1, nivell 16, mitjançant concurs de mèrits i promoció interna; així com d'una plaça de tècnic auxiliar d'Esports, grup C1, nivell 16, mitjançant concurs de mèrits i promoció interna; i d'una plaça de Coordinador d'Acció Social, grup A2, nivell 20, mitjançant concurs de mèrits i promoció interna.

A més, es va aprovar una despesa de 2.349,82 euros per a la commemoració dels actes a Malgrat de Mar dels 50 anys de la Fundació Aspronis.