L'Ajuntament contractarà un nou educador social per 21 mesos

Última revisió 12-12-2019 10:51
26/02/2019

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest migdia les bases reguladores del procés de selecció d'un/a educador/a social dins el Programa Complementari de Millora de l'Ocupabilitat de la Diputació de Barcelona 2019-2020.

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania té previst contractar 1 educador social per 9 mesos amb el 100% de la jornada laboral per a aquest 2019 i per 12 mesos, també amb 100% de la jornada, per al pròxim 2020. Les funcions de l'educador social serà recepcionar i valorar les demandes de persones i famílies en situacions de risc i/o dificultat social; detectar i preveure situacions de risc o exclusió social de menors i les seves famílies; informar, orientar i assessorar a la persona i a la seva família de prestacions i recursos que poden facilitar el seu procés educatiu o de socialització, entre altres tasques. En aquests moments, la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania disposa de 2 educadors socials, i està previst que ben aviat s'incorpori un tercer a través d'un pla ocupacional per un termini de 6 mesos.

La Junta de Govern Local ha aprovat també l'adjudicació del servei de veterinari a la Clínica Veterinària Alt Maresme SLP de l'1 de febrer d'enguany al 31 de gener de 2020 per un import de 12.600 euros.

També s'ha contractat l'empresa Carles Gorini Santo com a servei d'assessorament per a la implantació del cicle formatiu grau mitjà en producció agroecològica i per a l'assessorament a la Regidoria de Pagesia per a la creació i implantació de l'Espai Agrari de la Baixa Tordera per un import de 6.000 euros més IVA.

A més, s'ha donat llum verd a la contractació de Raimon Cartró Parricio per a la producció de continguts de ràdio per satisfer la demanda de programes per a la Xarxa de Comunicació Local SL per un import de 17.000 euros. L'Ajuntament ha subscrit un conveni amb La Xarxa Comunicació Local per emetre un programa comarcal diari des del 4 de febrer. Un espai comarcal que s'emet conjuntament amb Mataró Ràdio, Ràdio Premià, Ràdio Canet, Ràdio Calella Televisió, Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls i Ona Malgrat. L'Ajuntament de Malgrat no disposa de recursos humans ni tècnics per a la realització d'aquestes tasques. El contracte amb Raimon Cartró és fins al 30 de novembre d'enguany.

La Junta també ha aprovat la compra de diferent vestuari per a la Policia Local de Malgrat de Mar per un import de 29.937,3 euros.

A més, s'ha adjudicat a Alava Ingenieros Telecom SLU el subministrament, muntatge, instal·lació, configuració, formació i garantia de manteniment de 3 anys un gravador de trucades per a la caserna de la Policia Local per un import de 14.451,76 euros.

La Junta també ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona dos recursos tècnics: el de Consultoria per a la gestió estratègica dels recursos humans en els ens locals per dur a terme un Anàlisi de la temporalitat de plantilla i posterior estabilització; i el de Consultoria per a la gestió estratègica dels recursos humans en els ens locals per dur a terme l'actuació Anàlisi de la composició i dotació dels serveis municipals.

S'ha prorrogat també el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Malgrat de Mar i l'empresa mercantil Komm Mit Internacional per a la realització de tornejos de futbols per a aquest 2019 durant els mesos d'abril, juny i julio: Trofeo Mediterráneo, Copa Santa, Copa Maresme, International Pfingstturnier, Copa Cataluña i Spain Trophy.

A més, s'ha aprovat l'acció de promoció de Malgrat de Mar al Road Show Benelux, que se celebrarà el 22 de maig a Bèlgica i el 23 de maig a Holanda i també la seva despesa de 1.519,42 euros.

També s'ha aprovat una despesa de 3.318 euros per al finançament del Curs de Monitors/es de lleure infantil i juvenil que impartirà l'Escola Educadors Creu Roja durant el mes d'abril. També s'ha aprovat un preu públic de 80 euros per a la inscripció d'alumnes al curs.

S'ha aprovat una despesa de 986,01 euros per a l'empresa Nexes Interculturals de Joves per Europa que ofereix el servei de Mobilitat Internacional 2019.

També s'ha prorrogat el conveni entre el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Malgrat de Mar per a la prestació del suport tècnic en l'atenció a la dependència als Serveis Socials Bàsics per a l'any 2019 amb una despesa màxima de 6.000 euros.

S'ha donat llum ver també a una despesa de 5.000 euros en concepte de subvenció a la Fundación Vicente Ferrer per al finançament del Projecte Maresme Solidari. A més, s'ha tirat endavant una despesa de 5.000 euros en concepte de subvenció a Mans Unides per al finançament del projecte "Acceso al agua potable en comunidades rurales de la región de Kara (Togo)". I també una despesa de 1.275 euros per a una subvenció a ONGD Alkaria per al finançament del projecte de Cooperació Internacional "Reforç educatiu a l'escola de Koundara Kaba de Bonconto (Senegal)".

La Junta de Govern Local ha decidit obrir una nova convocatòria de matriculació per a un curs trimestral d'Introducció a la Llengua Catalana i aprovar un preu públic de 55,75 euros per al curs.

També s'ha donat llum verd a autoritzar al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per a la publicació del nom de l'Ajuntament de Malgrat de Mar al web del Departament de Justícia com a entitat col·laboradora en el programa de Treballs en Benefici de la Comunitat (TBC).

La Junta ha aprovat una reserva de crèdit de 34.000 euros en concepte de quotes del servei de teleassistència domiciliària previstes per a l'any 2019.