Inscripcions per al Casal d'Estiu Municipal a partir del 15 d'abril

Última revisió 12-12-2019 10:51
19/03/2019

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest migdia els criteris i procediment d'inscripció, així com el calendari i l'oferta de places del Casal d'Estiu Municipal d'enguany.

Les inscripcions es podran fer del 15 al 24 d'abril i per dues vies: on line a través de la web municipal www.ajmalgrat.cat o bé presencialment, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà a l'Ajuntament. El govern municipal ha aprovat 240 places per als matins de juliol; 60 per a les tardes de juliol; 130 per als matins d'agost i 40 per a les tardes d'agost. L'Ajuntament iniciarà en els pròxims dies tota la difusió de la informació relacionada amb l'oferta del Casal d'Estiu d'enguany.

La Junta de Govern Local també ha aprovat prorrogar el contracte per al servei de prevenció d'accidents, vigilància, salvament i socorrisme a les platges de Malgrat de Mar durant la temporada d'estiu 2019 a l'empresa Marsave Mallorca SL per un import de 108.900 euros.

A més, s'ha contractat serveis de publicitat per fer anuncis d'actes organitzats per l'Ajuntament, així com els edictes i anuncis oficials d'obres i contractacions a l'empresa Hermes Comunicacions SA per un import de 5.000 euros.

També s'ha aprovat el padró de taxes per a l'exercici de 2019 per a la recollida d'escombraries i gestió de residus sòlids urbans, clavegueram i entrada de vehicles.

La Junta ha donat el vistiplau a una despesa de 605 euros en concepte de col·laboració amb l'organització de la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme.

A més, s'ha aprovat la licitació per a l'adjudicació de la prestació del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) mitjançant procediment obert i adjudicació ordinària amb regulació harmonitzada. La licitació ascendeix a 259.972 euros.

També s'ha donat llum verd al conveni amb la Fundació Barcelona Salut i l'Ajuntament de Malgrat de Mar.